Homepage - D-reizen

Tieners meenemen op vakantie naar Bonaire of Spanje is misschien leuk, maar niet gemakkelijk. Op sommige dagen willen tieners met rust gelaten worden, gekluisterd aan hun gadgets en blijven ze liever in het hotel. De beste manier om ze te betrekken is door leuke dingen te doen met je kinderen tijdens je all inclusive naar Spanje. Maak een reisplan dat past bij de interesse en energie van een tiener. Ze zijn misschien nieuwsgierig naar kunst en wetenschappen of geven de voorkeur aan spannende activiteiten. Hoe dan ook, er zijn talloze geschikte uitjes in Spanje voor tieners. Hieronder noemen we een paar.

Kasteel

Naar Spanje gaan is een kans om de extravagante en historische paleizen te bezoeken die ooit belangrijke personen of koninklijke families huisvestten. Het kasteel op een heuvel, of Monasterio y Sitio de El Escorial en Madrid, is een voormalige residentie van de koning van Spanje, gelegen op 45 kilometer van Madrid. Het paleis bestaat uit twee architecturale complexen en functioneert als klooster, koninklijk paleis, museum, school en ziekenhuis. UNESCO heeft het uitgeroepen tot werelderfgoed vanwege zijn historische en culturele betekenis. Tot op heden is het paleis een beroemde toeristische attractie, die jaarlijks meer dan 500.000 bezoekers trekt.

Strand

Het land is gevuld met ongerepte stranden en eilanden die om verkenning vragen. Ibiza mag dan beroemd zijn tijdens het hoogseizoen of de zomer, er zijn nog andere onderschatte stranden om te bezoeken. Bezoekers van Mallorca, Tenerife, Gran Canaria en de Cies-eilanden hebben veel te ontdekken. Het kristalheldere water, het witte zand en de halvemaanvormige stranden van Spanje zijn populair bij toeristen. De meeste resorts bieden verschillende watersportactiviteiten die geschikt zijn voor families en grote groepen. Er zijn ook kindvriendelijke faciliteiten die kinderen vermaken op het strand.

Flamencoshow

Spanje is berucht om de exquise flamencoshows die niet alledaags zijn. De aanstekelijke grove, sierlijke dansen en precieze gitaarsolo’s zijn spectaculair. Toeristen staan ​​versteld nadat artiesten het podium sierden met een fenomenale show. Meer dan het eindeloze handgeklap, blijft het publiek roepen: ¡Olé! na elke reeks. Bezoekers kunnen in bijna elke regio van Spanje flamencoshows vinden. Toch staat Andalusië bekend om de traditionele en authentieke shows. Sevilla, om precies te zijn, heeft emotioneel ontroerende flamencovoorstellingen die dagelijks grotere menigten verzamelen. De meeste straten zijn omzoomd met flamencobars die dagelijks tot ’s avonds spectaculaire shows bieden.

Museum

In tegenstelling tot de perceptie van mensen dat musea saai zijn, zijn de vele architectonische wonderen en verzameling kunstwerken in Spanje echt fascinerend. Tieners kunnen interactieve musea verkennen met uitstekende faciliteiten, verbluffende wetenschap en geschiedenis. Het Museo de les Ciències Príncipe Felipe in Valencia maakt deel uit van de Stad van Kunsten en Wetenschappen, een interactief museum met de meest interessante structuur. De architectuur, die het skelet van de walvis afbeeldt, is wereldwijd uniek. Het is de thuisbasis van vele exposities over het menselijk lichaam, biometrie, natuur en klimaatverandering. Het Museo Automovilístico in Malaga herbergt een privécollectie van prachtig gerestaureerde voertuigen voor tieners die van auto’s houden. Hier staan mooie auto’s zoals Hispano Suiza, Bentley, Bugatti, Rolls-Royce, Mercedes, Ferrari en anderen.

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *