Homepage - D-reizen

Ga jij in de voorjaarsvakantie of in de meivakantie nog een paar dagen weg? Misschien met vrienden, misschien met het gezin of misschien wel gewoon lekker met jezelf? Als je op vakantie gaat, is het prettig om, ondanks dat je in het buitenland zit, lekker het comfort van thuis te hebben. Met streamingdiensten als nlziet.nl kun je overal waar je wil ook je favoriete programma’s kijken. We vertellen je er in dit artikel alles over.

Het comfort van thuis

Hoewel je op vakantie gaat om even iets anders van de wereld te zien, ga je natuurlijk vooral ook op vakantie om even lekker tot rust te komen tussen de hectiek van werk en school door. Hoe fijn is het dan om het comfort van thuis te kunnen ervaren? Je kunt met NLZIET altijd en overal online naar meer dan 40 tv-zenders kijken, door heel Europa! Met NLZIET heb je geen schotels of kabels meer nodig, of je nu op vakantie bent, op de camping zit, of in een camper of caravan reist. Wel zo lekker als je na een dag slenteren voor het slapengaan nog even een leuk programma kunt kijken.

Op welke apparaten kun je kijken?

Er zijn verschillende apparaten waarop je je favoriete programma’s kunt kijken als je onderweg of op vakantie bent. Waarschijnlijk heb je je laptop meegenomen en dan is het fijn om te weten dat je zowel Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge kunt gebruiken. Kijk je liever op je Android telefoon, of misschien wel de tablet? Installeer dan de versie 5.1 of een nieuwe. Voor iPhones of iPads heb je iOS 10 of nieuwer nodig. .

Je favoriete programma’s in het buitenland

Als je in Nederland op vakantie gaat kun je met je favoriete streamingdiensten alles kijken wat je thuis ook kunt kijken, wanneer je op vakantie bent, is dat vaak wat ingewikkelder. NLZIET is daarentegen in een groot aantal landen van de EU te kijken. Op de website van de streamingdienst kun je zien welke Europese landen je allemaal NLZIET kunt kijken. Ga er maar vanuit dat je binnen de EU gewoon kunt genieten van de programma’s van je favoriete Nederlandse zenders, zoals Arjen Lubach, de Verraders, Flikken Maastricht en zelfs de Champions League!

Onderweg kijken

Op vakantie gaan is heerlijk, maar de lange reis is iets waar we doorgaans minder dol op zijn. Moet jij tijdens je vakantie lang in de auto of in de trein zitten? Hoe fijn is het dan om je favoriete programma’s onderweg te kunnen kijken om de tijd een beetje te doden? Je kunt dan gewoon live en on demand in één app online tv kijken. En het fijne is dat er ook een speciaal kinderprofiel voor kids tot 6 jaar is. Wat wil je nog meer?

Categorieën: School Holiday