Homepage - D-reizen

Misschien vraag je je af of een verre reis met kinderen wel verstandig is om te doen? Juist verre bestemmingen zijn geschikt, als je het maar op het juiste tempo doet. Houdt rekening met eventuele buitenlandse ziektes, om op deze manier met het gehele gezin de perfecte vakantie te hebben. Onderstaande landen zijn ideaal om met kinderen naartoe te gaan:

Verenigde Staten

Indrukwekkende steden en pretparken, de Verenigde Staten heeft het allemaal. Door de enorme afstanden is het niet te doen om alles te zien. Maar gelukkig heeft ieder deel van de V.S. wel iets te bieden. De pretparken Universal Studios en Disney World zijn geweldig voor zowel volwassenen als kinderen. Spot Dolfijnen rond de Keys en geniet van de heerlijke stranden in Florida. De Grand Canyon is een ander deel van de VS, maar niet minder indrukwekkend. Door de vele speeltuinen is New York ook geschikt voor kinderen, terwijl je als ouders bij online casino’s een spel kunt spelen.

Canada

Net als de VS is Canada ook een enorm land en te groot om in een keer te bekijken. West- en Oost Canada zijn erg leuk en indrukwekkend om naartoe te gaan. Walvissen en orka’s kun je in het Westen zien, kajakken en snorkelen tussen de zeehonden of het bezoeken van de verschillende nationale parken. In het Oostelijk deel vind je schitterende natuur, op de grens met de VS geniet je van een van de grootste attracties: de Niagara watervallen. Naast de mooie natuur is het ook leuk om steden als Ottawa, Quebec City en Montreal te bezoeken.

Indrukwekkend China

Wanneer je kinderen echt een totaal andere cultuur wilt laten zien, dan kun je niet om China heen. Begin je reis in de hoofdstad Beijing, bezoek de Muur of de Verboden Stad. Met kinderen is het ook leuk om op de fiets te stappen en door de romantische straatjes van de oude hutongs te fietsen. In de authentieke plaatsen kijk je je ogen uit. Bij het Karstgebergte kun je een rondvaart maken, altijd leuk om met kinderen te doen.

Uitgestrekte stranden in Australië

Prachtige uitgestrekte stranden en wilde dieren die je niet tegenkomt in Europa. Een van de populairste delen is Queensland met een schitterende kust. Tin Can Bay mag je met kinderen niet overslaan. De dolfijnen komen hier iedere morgen naar de kust, en je mag ze ook nog voeren. In het Daintree National Park kun je via de ‘boardwalks’ zelf dieren spotten, ben je een paardenliefhebber dan is dit ook te paard mogelijk. In de grote steden Melbourne en Sydney is ook meer dan voldoende te doen. Liggen de kinderen moe maar voldaan op bed kun je op internet bij de online gokkasten je geluk beproeven,

Vietnam

Vaak wordt er gedacht dat Vietnam een onontwikkeld land is, maar niets is minder waar. Voor kinderen is in de grote steden alles verkrijgbaar. Het reizen in Vietnam is voor kinderen een ware belevenis. Pak de boot, de trein, een auto met chauffeur of gewoon lekker de brommer, het kan allemaal. Waar je ook naartoe gaat, je hebt overal mooie natuur om van te genieten. Een van de belangrijkste National Parken van Vietnam is Cuc Phuong National Park of gaat snorkelen in Nha Trang. De Halong Baai mag je ook niet missen, hier kun je op cruise gaan. Bewonder de vissers en strand bij een meer strandje om te genieten van de natuur.
Natuurlijk moet je wanneer je kinderen hebt met meerdere aspecten rekening houden. Wat voor weer is in het land waar je naartoe wilt gaan, en komt dit uit met de vakantieperiode in Nederland. Zoek je een website waar je exact de weken kunt volgen om dit goed te plannen? Hier kun je dit allemaal volgen.

Categorieën: Algemeen