Homepage - D-reizen

Zelfs nu de coronaregels niet meer gelden, zijn veel mensen van plan om deze zomer thuis te blijven en af ​​te zien van gezinsactiviteiten in de zomer, zoals zomerkampen en uitstapjes naar gemeenschappelijke zwembaden en bioscopen. Als je op zoek bent naar manieren om de kinderen bezig te houden, contact te maken met buren of je leefruimte uit te breiden, bekijk dan de volgende ideeën om de funfactor van je tuin een boost te geven en je routine deze zomervakantie te veranderen.

Hangmat

Of hij nu op de veranda is gemonteerd of tussen de bomen in de achtertuin is gespannen, een hangmat wordt ongetwijfeld de meest begeerde stoel deze zomer. Heb je niet de perfecte plek om er een op te hangen? Kies voor een vrijstaande hangmat en standaard die in een zijtuin kan worden geplaatst of naar een open plek op het gazon kan worden verplaatst. Neem een compressor koelbox met lekkere drankjes en hapjes mee en je kunt de hele dag op je hangmat chillen!

Thuiskantoor

Aangezien veel kantoren het thuiswerkbeleid uitbreiden, ben je misschien op zoek naar een langetermijnoplossing voor werken op afstand in plaats van op de eettafel te gaan liggen. Als je er de ruimte en het budget voor hebt, kan een vrijstaand kantoor in de achtertuin een echte productiviteitsboost opleveren. Bovendien kan de simpele handeling van het lopen over de tuin naar een werkruimte helpen om grenzen te creëren tussen ‘werk’ en ’thuis’, terwijl we ernaar streven die balans te vinden.

Dineren

Verander je dagelijkse routine door “uit eten te gaan” in je voortuin of op je veranda als je ruimte hebt. Als je daar geen bestaande zithoek hebt, neem dan een klaptafel en stoelen mee naar de veranda, het gazon of je oprit en dek de tafel met een fris tafelkleed, kaarsen en knipsels van bloemen of bladeren uit de tuin. Als je gewoonlijk buiten in de achtertuin eet, zal de tijdelijke verandering van omgeving aanvoelen als een speciale gelegenheid en kan het aanleiding zijn voor een gezellig praatje met voorbijlopende buren.

Zwembad

Opblaasbare kinderzwembaden kosten relatief weinig en bieden urenlang vermaak voor jonge kinderen die deze zomer opgesloten zitten. Overweeg voor een meer permanente toevoeging aan je tuin te investeren in een bovengronds zwembad dat zowel door kleintjes, grote kinderen als volwassenen kan worden gebruikt. De toevoeging van bedden beplant met groenblijvende struiken en zomerbloeiende vaste planten rond het zwembad (iets naar achteren om chloorspatten op planten te voorkomen) kan helpen om bovengrondse zwembaden te integreren in je algehele landschap. Waar je ook voor kiest, een zwembad kopen is altijd een aanrader voor tijdens de zomervakantie!

Trampoline

Een ander idee om kinderen urenlang te vermaken – en hun fysieke activiteit op gang te brengen – is het opzetten van een trampoline. Zoek naar een plek in je achtertuin die vlak is, een stevige ondergrond heeft en vrij is van aanplant. Gebieden met gras zorgen voor een zachte landing; bij grotere modellen is het verstandig om te investeren in een vangnet. Geen ruimte voor een grote trampoline? Overweeg kleinere draagbare modellen, die naar behoefte kunnen worden uitgebracht.

Categorieën: Algemeen