Homepage - D-reizen

Ben je op zoek naar de perfecte kids vakantie maar weet je nog niet goed wat je moet kiezen? Een stacaravan biedt veel voordelen. In dit artikel lees je de voordelen van van een stacaravan kopen.

Vrijheid

Een eigen stacaravan biedt zeeën van vrijheid en wie vind dat nou niet fijn. Zomaar even met het gezin er tussen uit, maar ook een gezellig weekendje weg met vrienden en kids wordt opeens veel gemakkelijker. Een eigen vaste plek biedt namelijk de mogelijkheid om er spontaan heen te gaan.  Je hoeft niet last-minute te boeken en hoeft dus ook niet rond te bellen naar vakantieparken waar ze nog een plekje vrij hebben. Je kunt namelijk direct je spullen pakken en rijdt naar je stacaravan. Ga jij een stacaravan kopen. Vrijheid is dan misschien wel het grootste voordeel.

Tweede huis

Een stacaravan is in principe een tweede huisje. Het is dus ook ideaal om elke schoolvakantie met de kids naar de stacaravan te gaan. Je hebt alles in je tweede huisje dus kunnen je kids gemakkelijk alles doen wat ze willen. Heerlijk buiten spelen als het lekker weer is of juist binnen knutselen als het wat minder weer is. Maar het is fijn om met de kinderen even weg te zijn. Je hoeft niet erg na te denken over wat je allemaal mee moet nemen want vaak is van alles een voorraad in de caravan. Ook hoef je bij vertrek niet alles dubbel te checken of je wel echt alles bij je hebt want het huisje is van jou en als je iets vergeten bent kun je dit op een later moment ophalen. Dit scheelt een hele hoop stress.

Kom echt tot rust

Bij het kopen van een stacaravan mag je kiezen waar je hem wilt neer zetten. Dus ben je op zoek naar rust. Kies dan voor een mooie plek bij de Veluwe tussen het bos en kom volledig tot rust tussen de bossen. Geniet s’ochtends vroeg van de vogelgeluiden en de stilte. Het fijne aan een eigen plek is dat je ook lekker veel privacy hebt en dus weinig rekening hoeft te houden met anderen. Dit is een erg groot voordeel met kids. Ze kunnen dus lekker hun gang gaan en je hebt er geen omkijken naar. Trek je lekker terug in je eigen huisje en kom echt helemaal bij. Dat is nog eens optimaal genieten.

Extra inkomsten

Als eigenaar van een stacaravan kun je er ook voor kiezen om je stacaravan buiten de schoolvakanties te verhuren. Dit brengt weer extra inkomsten met zich mee. Dit geld kun je bijvoorbeeld sparen om vervolgens in de schoolvakanties een extra uitje met de kinderen te doen. Dit is een win-win situatie. Hoe meer plezier je kinderen hebben, hoe meer jij geniet. Maar als dat ook kan door wat extra inkomsten te genereren kan je daar bijna geen nee meer op zeggen. Het verhuren van je stacaravan biedt jou financiële voordelen, maar ook laat je andere mensen genieten van vakantieplekje. Hopelijk heeft dit artikel je geholpen met beslissing en is je twijfel over het aanschaffen van een stacaravan weg!

Categorieën: Algemeen