Homepage - D-reizen

De schoolvakantie is natuurlijk de tijd om iets leuks te doen met het gezin. Of je nu een dagje weggaat naar een pretpark of dierentuin of op vakantie gaat naar een warm land, een goede tas is natuurlijk onmisbaar. Stel dat je een dagje naar de dierentuin gaat, dan is het wel zo leuk dat je ook een tas vol met drinken en wat lekkers mee kunt nemen. Vooral de kinderen vinden het fantastisch om een eigen rugzak of schoudertas met wat lekkers te mogen dragen. Om ervoor te zorgen dat zowel de kinderen, als de ouders op een praktisch, maar wel comfortabele manier hun spullen mee kunnen nemen, hebben we een aantal handige tassen voor je op een rijtje gezet.

Rugtas

Uiteraard is een rugtas het handigst voor wanneer je op pad gaat. Deze draag je gemakkelijk op je rug mee en je hebt eigenlijk niet het gevoel dat je er eentje draagt. Het enige waar je wel op moet letten, is dat de tas niet te zwaar wordt en deze wel op de juiste manier is afgesteld. Vooral bij jonge kinderen is het dragen van een te zware tas niet alleen vervelend, maar zorgt het er ook voor dat ze sneller moe zijn. Zorg er dus voor dat je de tas niet te vol stopt en de tas door middel van de bandjes juist afgesteld hebt, zodat ze er prettig mee kunnen rondlopen.

Heuptasje

Heb je weinig spullen bij je of heb je geen zin om iedere keer de rugtas van je schouders te moeten halen, dan biedt een heuptasje voor je telefoon en pasjes uitkomst. Het ideale aan deze tasjes, is dat ze er in allerlei  verschillende soorten en maten zijn. Ook ideaal voor bijvoorbeeld tijdens je vakantie. Stel dat je dan even ergens aan het strand iets wilt gaan drinken, dan hoef je alleen je waardevolle spullen mee te nemen en kun je de rest gewoon laten liggen.

Schoudertas

Een schoudertas is een handige ‘metgezel’ tijdens een dagje weg of op vakantie.Doordat je de tas om één schouder draagt, kun je gemakkelijk bij de inhoud van je tas. Ideaal dus voor bijvoorbeeld op het vliegveld. Zo kun je binnen een paar seconden bij je tickets en paspoorten en zit je voor je het weet heerlijk in het vliegtuig naar je vakantiebestemming. Daarbij komt ook dat deze tassen vaak ontzettend praktisch zijn ingedeeld, waardoor ze dus ook beschikken over verschillende vakjes voor je telefoon, portemonnee en andere toebehoren wat je meeneemt. Handig is wel om voor aanschaf goed te kijken naar de indeling van de tas en of de tas beschikt over een rits of alleen een ‘flap’ heeft waarmee je de tas dicht kunt doen.

Tote bag

Een tote bag is een veelzijdige, praktische en ook stijlvolle tas die ideaal is voor een dagje weg. Doordat de tas relatief veel ruimte heeft, kun je er van alles in kwijt. Het enige waar je wel rekening mee moet houden, is dat deze tas niet beschikt over allerlei aparte vakjes. Uiteraard kun je er wel voor kiezen om een apart tasje in de ze tas te doen, met spullen zoals je telefoon, pasjes en sleutels. Op deze manier heb je alles bij de hand en hoef je niet eerst te zoeken naar je spullen. Het voordeel van deze tas, is dat je deze tijdens je vakantie ook gewoon kunt gebruiken als strandtas. De tas is namelijk voorzien van twee handvatten, waardoor deze eenvoudig is mee te nemen.

Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *