Homepage - D-reizen

Het gebruik en de acceptatie van digitale tokens en crypto’s zijn de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Liefhebbers van digitale activa zoeken naar manieren om hun bezittingen uit te geven, en het bezoeken van cryptovriendelijke locaties wordt een populaire keuze. Reisbestemmingen over de hele wereld maken volgens het laatste Bitcoin nieuws geleidelijk eenvoudige en soepele crypto-transacties mogelijk voor een reeks diensten zoals eten, onderdak en activiteiten. De volgende bestemmingen lopen hierop voor!

  1. Bitcoin Lake in Guatemala

Bitcoin Lake in Guatemala is een ander initiatief dat El Zonte (Bitcoin Beach) in El Salvador weerspiegelt. Het project won aan populariteit omdat het zich bevond in Panajachel, een klein stadje in de hooglanden van Guatemala aan de stranden van het Atitlánmeer. Het project nam een ​​enorme vlucht omdat het gebied populair is voor Bitcoin-mining. Het idee kwam bij de bedenker van het project, Patrick Melder, in het voorjaar van 2021, vlak voordat El Salvador Bitcoin tot wettig betaalmiddel verklaarde. De regio staat bekend om zijn Mayadorpen en Panajachel, de stad die als ingang van het meer dient, is waar je handelaren vindt die een verscheidenheid aan ouderwetse textiel verkopen. Daarnaast zijn er paden en prachtige vlindertuinen in de regio Atitlán.

  1. Bitcoin Beach in El Salvador

El Salvador, het eerste land dat Bitcoin als wettig betaalmiddel aannam, is waarschijnlijk de bekendste Bitcoin-vriendelijke bestemming en is de thuisbasis van Bitcoin Beach. Het is aannemelijk om te zeggen dat El Zonte een speciale categorie toeristen heeft aangetrokken, de Bitcoin-soort, dankzij de warme zee en golven die surfers van over de hele wereld aantrekken. Het primaire doel van het project is het bouwen van een duurzame omgeving voor alle inwoners van de kust van El Salvador, waar veel bedrijven niet over de benodigde vergunningen beschikken om creditcards te accepteren en veel inwoners geen toegang hebben tot banken. Hoewel deze locatie aanvankelijk als proeftuin fungeerde, werd het al snel een van de topbestemmingen voor jou en je crypto’s.

  1. Boracay in de Filipijnen

Boracay is een klein eiland in het centrum van de Filipijnen dat bekend staat om zijn resorts en prachtige witte stranden. Het biedt adembenemende palmbomen, spannende watersporten, heerlijk eten en levendige pubs die geschikt zijn voor elke reiziger. Ongeveer 250 bedrijven in Boracay accepteerden Bitcoin in juni 2023, waaronder hotels, kleine gemakswinkels, marktplaatsen, touroperators, cafés, transport en meer. Lightning zal de voorkeursmethode van betaling zijn voor de meerderheid van de mensen, wat goed is om te weten als je een cryptomunt van de crypto koersen wilt gebruiken.

  1. Bitcoin Valley in Honduras

Bitcoin Valley is een initiatief dat is opgericht door de organisatie Blockchain Honduras, de gemeente Santa Lucia, het Guatemalteekse crypto exchange consortium Coincaex en de Technologische Universiteit van Honduras. Het is gelegen in de groeiende stad Santa Lucia, Honduras, waar dus veel mensen dagelijks de Bitcoin koers checken. Een van de eerste bedrijven die in de voetsporen van El Salvador trad, was Bitcoin Valley. Het doel was om meer dan 60 bedrijven te trainen om cryptovaluta te accepteren als betaalmiddel voor hun goederen en diensten.

Categorieën: Algemeen