Homepage - D-reizen

Wil jij deze winter graag met de kinderen op vakantie en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan gauw verder. Het boeken van een vakantie met kinderen kan een lastige opgave zijn. Daarom vind je hier alvast wat inspiratie voor kindvriendelijke bestemmingen voor in de winter!

Egypte

Als je in de winter graag met de kinderen naar de zon wilt, is Egypte zeker de moeite waard om in overweging te nemen. Egypte heeft een aantal prachtige strandbestemmingen die erg kindvriendelijk zijn. Boek een vakantie naar Egypte met FTI voor een onvergetelijke vakantie. In Egypte is het weer het hele jaar door warm en kun je altijd genieten van zonnig weer. Ideaal voor als je lekker aan het strand wilt liggen. Ook staan veel verschillende badplaatsen in Egypte bekend om hun prachtige onderwaterwereld. Je kunt er goed terecht om te snorkelen of duiken. Wat is er nou leuker om een dagje te gaan snorkelen met je kinderen? Je merkt het, Egypte is zeker een goede bestemming om te onthouden voor het boeken van een vakantie met kinderen in de winter.

Dubai

Dubai is ook een goede bestemming voor als je in de winter wilt kunnen genieten van een warm klimaat. In Dubai zijn veel kindvriendelijke hotels en resorts waar je kinderen zich de hele tijd kunnen vermaken. Boek bijvoorbeeld een vakantie naar Dubai met FTI om te genieten van een onvergetelijke vakantie. Ook buiten de hotels en resorts kunnen je kinderen hun ogen uitkijken in Dubai. Ga bijvoorbeeld naar de Burj Khalifa en ga met de lift helemaal naar boven. Vanaf de top van het hoogste gebouw van de wereld kan het hele gezin zijn ogen uitkijken over de skyline van Dubai en het palmeiland. Het palmeiland is zeker ook de moeite waard om naar toe te gaan. Hier kun je met de kinderen relaxen op het strand, zwemmen in de zee en genieten van het prachtige uitzicht. Je merkt het, Dubai is zeker een goede optie voor als je op zoek bent naar een kindvriendelijke bestemming!

Jordanië

Ook Jordanië is een mooie bestemming om te bezoeken met kinderen en in de winter. Het land staat bekend om zijn prachtige culturele bezienswaardigheden en steden. Jordanië heeft in de winter milde temperaturen van rond de 13 graden Celsius. In de zomer kan het er heel erg warm worden en daarom is het beter om Jordanië in de winter te bezoeken. Zo kun je hele dagen op pad en je ogen uitkijken bij prachtige bezienswaardigheden, zoals Petra, Wadi Rum en de hoofdstad Amman. Ook weer een bestemming om te onthouden!

Met al deze inspiratie voor kindvriendelijke bestemmingen in de winter kun jij op zoek gaan naar jouw ideale bestemming!

Categorieën: Algemeen