Chaos op Schiphol

29 april 2018
Vanwege een stroomstoring zaterdagnacht 29 april zijn er grote problemen ontstaan op Schiphol. Door de stroomstoring konden treinen Schiphol niet meer bereiken en liepen de toegangswegen volledig vast. Het betekende ook lange wachttijden, vertragingen en annuleringen. Tientallen vluchten zijn geannuleerd. Doordat het inchecken niet mogelijk was waren de vertrekhallen overvol en de incheckrijen inmens lang. Er werd volop geklaagd over de communicatie.

Vooraf werd al gewaarschuwd voor chaos op Schiphol, vanwege de ervaringen vorig jaar tijdens de meivakantie. Deze stroomstoring was weliswaar niet te voorzien, maar treft Schiphol wel hard, juist omdat er vooral al werd gewaarschuwd dat het weer fout kon gaan. Én omdat ook nu weer wordt geklaagd over de communicatie en het beeld dat Schiphol het simpelweg niet aankan, moede door een (gevoeld) gebrek aan personeel.

Schiphol waaarschuwt dat de stroomstoring zelfs tot maandag kan zorgen voor problemen, ondanks het feit dat de stroomstoring zelf verholpen is.

Zie hier het laatste nieuws hierover van Schiphol.

 

 

Deel dit!

Close

Klik hieronder om deze pagina te delen.